Surfin\’ California

Så med skolen unnagjort og snart hjemreise, ble det da ordning med å få prøve seg på et surfebrett endelig. Funka sånn passe, fikk godt driv på et par bølger, i liggende tilstand vel og merke, ikke traff jeg noen i trynet engang. Imidlertid, da tid og selvtillit hadde bygd seg opp nok til å forsøke å -stå- på en av bølgene, var det ikke stort igjen av futt i armene som hadde klamra seg fast til dette brettet enn så lenge.

Hence kom jeg meg aldri lenger opp enn i knestående og rett i sjøen.

Så får en bare belage seg på restitusjon og nytt forsøk en annen dag. Ikke ble det bilder av fadesen engang.

Vel oppe på land fikk jeg tilbakemeldingen at det slettes ikke var så verst på et par av bølgene der, i og med at jeg aldri hadde surfa før… Trøste-kommentarer var velkomne, om enn litt obvious.

2 kommentarer til «Surfin\’ California»

  1. Nå skal det skrives at jeg ikke føler veldig med deg når det gjelder lokasjon og hva du strever med om dagene.. Tenk bare på oss usle kontoransatte som sitter hjemme i Norge og nistirrer på 14C og gråvær+vind+utsikter til Torden og regn hver dag? Ja jøss, her har du virkelig muligheten til å få tatt noen solskinnsbilder før du kommer hjem. Er det mye chicks på stranda der borte forresten? NB! Bare se, ikke røre vet du 🙂

  2. Smått med sjikks på stranda gitt, iallefall her oppe i Goleta, de har nok reist hjem, sammen med alle de andre studentene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.