Underlig.net presenterer Bacharazzi’s siste kunstverk

Nowhere To Be Seen
Fuglen Har Fløyet

I nærheten av hytta er det et fuglereservat, så en gang i blant tar jeg meg den frihet å fiske fram kamera, telelinse og greier. Kan sette på en såkalt «extender» som gir meg enda litt mer fleksibilitet hva gjelder å komme inn på krekene, med 2x zoom. Det er likevel ikke alltid jeg får noe godt bilde. Ja, en kan sågar si at det i mesteparten av tilfellene med fugler blir feil fokus, feil klipt, uskarpt på grunn av bevegelse, eller en kombinasjon, helst alle tre. Jeg kaster en del bilder. 9 av 10 bilder, kanskje mer.  Men denne kommer jeg til å spare på. Så uklanderlige bilder er det få av i samlinga mi.

En kommentar til «Underlig.net presenterer Bacharazzi’s siste kunstverk»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.