RISK

RISK er spillet sitt vett’u (: Etter fire velspilte omganger finner man resultater og tilhørende på prosjekt.org/risk (:
Forøvrig ser det ut til at ting ordner seg, med jobb og skole og i det hele tatt (: Skal programmere mobile enheter i høst gitt (:

12 kommentarer til «RISK»

  1. Risk er STORT! Det bør inarbeides tradisjoner for farge, bruk av hodeplagg under spilling osv. 😛

  2. Jaha. Jeg synes også den godeste Bach skuffer for tiden Andy, jeg må si meg svært enig. Vi ser lite til ham, og han holder oss dårlig oppdatert. Kan det være giftemål i horisonten? Hm? Hæ? Eller er det bare sånn at nå som skolen er i gang og han er tilbake i bartebyen så er det om å gjøre å forskanse seg mest mulig på hybelen og kun traske frem og tilbake mellom skolen og nevnte hybel? Svar oss på det du! Du ‘weblogger’.

  3. giftemål meget mulig, hver gang jeg har ringt ham så har jeg hørt en sørlig kvinnestemme i bakgrunnen…

  4. Jeg har enda ikke blitt invitert til å spille rISk med Eder. Når en invitasjon foreligger så skal du få se på hvem som kan taktikk her (ref. ekkel kommentar om taktikk den 1.9.)

  5. Jeg har forsøkt det der med invitasjon og deg før jeg, unge Hanssen, men det virker ikke ut som om det fungerer/går inn.

  6. du får sørge for å servere det skriftlig, ikke ulikt det politiet gjør. De pleier å få de resultatene de ønsker på unge Herr Hanssen

  7. Nåja… Jeg vet ikke helt jeg. Såvidt meg bekjent holder det ikke med skriftlige henvendelser heller. Man må nok dope ham eller gi ham såpass mye å drikke at han sovner i ei drosje.. Det har vist seg å funke…

  8. det har vel også politiet prøvd, jfr. hans hotellopphold på brattøra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.