Nyttårsopplegg / Jule(tre)fest

For å ta opp tråden og putte den der den hører hjemme:

Det nærmer seg med stormskritt hjul og nyth-år, og vi alle lurer da på:

HVA SKJER I ÅR?!

Dessuten oppfordres det til årets-lister etter hvert. Forøvrig kommer vel undertegnede til å få lesevegring ganske snart og i den anledning lage noe mail-varslingssystem for hver gang det kommer kommentar på valgte eller ikke valgte kommentarer.. kverr(k9r)uler!

25 kommentarer til «Nyttårsopplegg / Jule(tre)fest»

 1. jeg stiller opp jeg! både på nyttårsaften og andre greier.
  men på grunn av et aldri så lite uhell her forleden så er jeg noe redusert.. det blir ikke.no drikking og ikke.no gåing. det er ikke så morsomt med kneskader 😛
  å humpe rundt på krykker er ikke artig.
  men jeg tilbringer gjerne høytiden med gode venner! 🙂 jeg har ikke skadet humøret enda 😛

 2. Personlig kunne jeg tenkt meg konjakk og sigar! Og litt sjampis ja! Og kalkun! (du kan få spise gress, kjersti, kalkunen har kommet for å bli!) Ja(!), og waldorfsalat!! Yippy!

 3. *hrmf* vi kan da lage noe alle liker? og jeg kan sikkert skåle med et glass champis jeg også 😛

 4. Kalkun er jo ikke så ille det. Jeg vil gjerne komme på noe hyggelig lag, og jeg kan også annonsere at jeg har den glede å medele at om jeg får lov så vil jeg i år ha med følge(tm).

 5. Så hyggelig! Du har ikke noen forslag om hvor og når og sånt da?

 6. Vi kunne godt hatt noe hos meg i år om det er gjennomførbart. Jeg har i allefall plass til ca 10 mennesker hjemme hos meg. Dersom alle har på seg ok klær og ikke ønsker å herpe dem så burde det gå fint det. *tenke* To i den ene sofaen, tre i den andre. To på den ene kortsiden og tre på den andre langsiden. Alternativt kan man grave frem bordet mitt fra boden og rydde vekk
  diverse ting til fordel for et skikkelig bord. Problemet er dog at jeg kun har fem stoler som kan brukes rundt et slikt bord. Man må i såfall beordre enkelte til å ha med seg stoler. Plassbegrensningen vil i såfall kunne bli rundt 8-10 personer.

  Hva med dagen før nyttårsaften, eller selve nyttårsaften? Nyttårsaften har vi jo etter hvert en fin tradisjon på samles i festlig lag og kose oss med både mat, drikke og spill sammen. Jeg er visstnok i følge enkelte (Jorunn feks.) elendig i Trivial Pursuit (TP) så det kunne jo blitt veldig moro det. Hmm. Jeg stemmer også for at man gjør noe i retning ‘lag en rett hver og ta med’ men under litt rettningslinjer så vi ikke ender opp med fem pastaretter og en waldorfsalat :p Anyone up for bacon? :p

 7. Den ene waldorfen var meg, eller? d:

  Forøvrig, flere steder vi kan ha opplegg hen da?

  Andai er fornøyd bare det blir mat på’n, eller hva? heh…

 8. Det er ikke så farlig med sitteplass til meg, jeg kan gjerne sitte på golvet, eller på do eller noe, så lenge jeg kan spise litt og være veldig full og søt. 🙂

 9. hvis vi skal ha sånn opplegg at alle tar med mat.. så må jeg dessverre bare si at jeg ikke lager så mye mat for tiden 😛
  og å feire her er rimelig uaktuellt siden jeg er så himla handicappa :p

 10. Og her er også relativt usaklig etter min mening, er for lite til alle på en gang… Ser for meg en maks på 4 stk slik det er her nå da…

 11. aight, så det er for trangt på Bloksberg. Handberg? Har dine foreldre planer for nyttårsaften? Skal de være hjemme? Borte? eh? Kjersti? Hva med hos Kristian? Andre forslag? Alternativet er fortsatt hos meg 🙂

 12. Kan sjekke med Kristian.. Skal ikke garantere noe der altså. Kan til nød ha det her, men det har jeg egentlig ikke.no lyst til.. sorry folkens..

 13. Skjønner jo at du ikke vil ha ting hos deg når du er så dårlig kjersti 🙂

 14. ellers så kan det legges til at vi spekulerer på om det blir nyttårskalas på jobb. Det blir selvfølgelig ikke så intimt som de-gode-gamle-dager; men det er vel en del andre småting som er forandret og ;-).

  Hvis og når og fremtil at det blir (jeg regner med at det blir noe form for kalas, ikke helt enige om størrelsen blant oss som må arrangere det ennå) så involverer det litt mat (blir nok noe i form av fingerfood/koldtbord den typen greie… enklere det skulle det bli en 100-200 stk. lissom) og litt god drikke til og åpne barer i 1-3 etasjer (mener å huske at det er bryllup lengre opp i kåken så den tøffeste balkongen er desverre opptatt ;-( ).

 15. og det må jo legges til seff at dere (dere vet hvem dere er) er invitert…

 16. Jaha?! Og når starter dette da?

  Jeg på min side har kommet på at vi kan bruke det bordet mor og far nå har puttet i kjelleren til et litt lengre bord her, og dermed få til et ordentlig bord til en middag… Så er problemet bare mat… Ta-med-mat-kveld? Det var vel i de baner vi tenkte anyways?

 17. sånn i rimelig tid til at man kan være passe feststemt når trondheim kommune skyter opp fellesrakettene sine tenker jeg…

 18. Høres ut som relativt variable saker. Spesielt med tanke på f.eks. drikkevanene til enkelte av oss *HOST*svein*HOST* kan jo finne på å være "klar til å nyte" nyttårsaften allerede etter en time, på vår andres skala d:

 19. jeg tror ikke helt det med å dra ut er noe for meg.. iaffal ikke om det er fri bar.. krykker og utesteder hører overhodet ikke sammen. så hvis det blir valget så må dere for all del kose dere! 😀 for det høres jo veldig morsomt ut 😉

 20. Dæggern, for et luksusproblem:

  Vi har tre steder å velge i:

  – Buran:
  – Masse plass
  – Rock City:
  – ikke særlig egnet for Kjersti
  – Bloksberg:
  – Mindre plass

  Jeg syns jeg ser valget ganske klart jeg… don’t you?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.