Ukraina

Så, det må nevnes:

På søndag meldte jeg meg frivillig til å være valgobservatør i Ukraina denne jula, så anywhooo som måtte ønske å treffe meg mellom 23. desember og 28. desember må enten finne et fly til sør/øst-lige Ukraina eller bare vente til jeg kommer hjem (: Dette innebærer blant annet at jeg -kan- ende opp i sovepose i et telt ett eller annet sted i Ukraina på julaften. Men med fakta foran meg, må jeg innrømme at det som skulle bli «min» jul, er omtrentlig like lite verdt for verden(tm) som noen minutter i valglokaler der nede. Idealistisk? Meg? Aldri.

Forøvrig er det jo med glede jeg ser at jeg kan ende opp med å ha en nytte der nede, da jeg hører at folk som vil/skal stemme blir både banka opp og det ene med det andre, og hva som foregår inne i valglokalene må jo da være en helt ny fortelling. Uansett er det jo en viss trygghet i det som det sies, der nede har de iallefall en viss mekanisme for å plukke opp valgfusk, ulikt andre land vi kjenner som er -SÅ- hoven på akkurat dét området(og for sikkerhets skyld har oppnevnt seg selv til verdenspoliti).

Billettene er på plass, nå mangler bare visum, og heh, ja, det må jo nevnes at selv om jeg dukker opp på en flyplass i Ukraina, med de riktige papirene, så trenger ikke det bety at jeg slepper inn i landet… Wish me luck (:

Så, kos dere med julekakene, folkens…

6 kommentarer til «Ukraina»

  1. Ja det får’n si. Gamle gode Bach blir valgobservatør. Får håpe du ikke får bruk for skarpskytter-egenskapene du pådro deg i forcen da.. 🙂

  2. evnt. at du kommer hjem med sånn dioksin-kvisetryne som visse andre har pådradd seg i det siste…

  3. Jeg kommer fortsatt ikke helt over at du skal til Ukraina og være valgobservatør altså. Makan. Bare lov oss nerdene her på berget en ting: Vær forsiktig, vi vil tross alt ha deg hjem i en bit så vi kan feire nyttårsaften slik tradisjonen sier!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.