Asiasenteret

..mystisk/muffens som det kan høres ut, lager faktisk spiselig mat, ulikt min egen tro i mange år. Takk og kudos til Magnus som har lurt meg over på den bedre siden av Elgseter, og da noen meter kortere til hurtigmaten. In fact syns jeg deres (antakelig) sterkeste rett, nemlig «309 Biff i hvitløk og chili» smaker så godt at det neste jeg tenker på etter å ha spist den er når neste gang blir.

Dette er typen mat som har nok krydder i seg til å knalle små dyr.

Uansett, over til annet tema: Noen som er up for svømming? Jeg har et semesterkort å bruke opp, og trenger på sett og vis litt motivasjon/tiltaksevne.

Hvor er alle bloggerne hen?

3 kommentarer til «Asiasenteret»

  1. de jobber og gjør andre ting.

    asiahouse, eller hva enn det heter… er det han som har tilbud til alle asiatiske studenter… der søstra til maria lurte til seg ekstra reker ved å late som hun var student og svarte på det at han ikke hadde sett henne før med "vi bare studerer veldig hardt, så vi går ikke så mye ut" 😉

  2. Når det gjelder Asiasenteret er jeg svært uenig i at det er ‘bedre’. Om ikke annet av prinsipp. Sesam er og vil forbli min foretrukne spiseplass i Elgeseter gt.

    Svømming er faktisk nokså kult. Jeg grublet litt på det i morges da jeg var på 3T Pirbadet og jogget og syklet. Kanskje ingen dum idé med tusen meter i bassenget etter jobb før ITK på mandager. Jeg rekker det ‘nesten’ om jeg tillater meg selv å ta buss til Samfundet og sånt etter endt økt. Alternativet er å svømme mandag morgen for min del, eller en annen morgen, grytidlig, aka 0630ish.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.