Studentparlamentet

Etter et vellykket valgmøte i går, har Studentparlamentet ved HiST fått en ny leder… Tør dere gjette hvem?

Med andre ord kommer følgende år til å bli meget spennende, og ikke minst stappet av alle studentpolitikkens sider. *Glede seg*

Starter 1.juli forøvrig, så jeg rekker Styrkeprøven glatt! (:

12 kommentarer til «Studentparlamentet»

  1. Heisann

    Da er det vel bare å gratulere og kondolere. Det blir sikkert kjempespennende og utfordrende, for ikke snakke om at du kommer til å lære masse.

    På den annen side får du alt for mye kontakt med studentpolitikere, og la meg få gi mitt inntrykk av dem.

    Dette er mennesker som, etter et par år i elevråd, skulle gjøre politisk lynkarriere og var unge stjerneskudd i lokalsamfunnet men aldri kom inn i bystyre eller fylkesting og derfor leker seg som bedrevitendene wannabes i studentpolitikken og studerer i snitt 3 år lengre enn normert studietid. Perspektivet er ikke hva de oppnår men hvor mange de kan slå i en debatt, uavhengig av om den omhandler sammenslåing eller kantinemeny og gjør at det hele blir et forvokst elevråd som bare diskuterer speil på do.

    Men ellers ønsker jeg selvfølgelig lykke til og håper du får et bra år, og ikke minst at den gir en fin opplevelse, dog ikke så god erfaring at man kan stikke av med en elevombudsstilling i ettertid.

    Måtte hell og lykke følge deg på alle hav.

  2. Takk og takk (:

    Jeg kjenner godt til studentpolitikerkulturen, men jeg regner med det er deler av den jeg ennå ikke kjenner. Blir bra!

    Takk for tips til kampsaker (:

  3. Akkurat. Slik kan det gå når man trykker "skriv" og ikke ser at det spruter opp nye vindu i bakgrunnen. Flott popup. Anyways — Gralla! Håper det går minst like bra som på styrkeprøven :>

  4. Fælt til kløning her da?

    Jo, jeg får da håpe at det går like bra/bedre enn styrkeprøven, iallefall surt om jeg må "bryte" tillitsvervet før 1.juli neste år /:

  5. hiv og hoi og ei flaske med rom! splitte mine bramseil, seil hardt seil stil! gratulerer og lykke til på din ferd over verdenshavene.

    ps: jobba noe med søstersen i det siste?

  6. Regner med noen har nevnt det siden du spør, men ja, det har jeg, hun fikk pulten to plasser bortenfor meg her om dagen.

    Visste jo hun var i systemet, hører forøvrig at hun (kanskje?) flytter nordover permanent?

  7. hun har prata om det helt siden hun flytta sørover, men vi får se. regner med at du har mer info på det enn meg.

    men sånn sett, åssen ser situasjonen ut for deg? (sånn med tanke på jobb generelt, og jobb i telenor spesielt.)

  8. Var iallefall snakk om at det var to stk som skulle komme oppover fra Oslo, i sommer eller noe slikt, for å sitte her, forstod jeg på veilederen min.

    Vel, du poster under tittelen studentparlamentet (: Det er der jeg blir i et år. Telenor, på sin side, har ikke ansatt folk siden 2000 hører jeg, og slik som adm dir uttaler seg blir det ikke noe mer ansettelser med det første, heller nedkutting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.