8 kommentarer til «Greit å vite»

 1. In the Bachum Of Space du liksom.

  Prøv å overlev 16 dager 24/7 (ca) i samme rom hele tiden som din kone, når du får ei, så skal vi si du er flink!

 2. hvis det er et problem med 16 dager… how about the rest of your life?

  Høres ut som et snodig problem…

 3. Og sånn ellers så er det ikke ende på køen av vitser som har laina seg opp etter at du åpna døra for sammenligninger mellom kone og verdensrom…

 4. Nuvel, jeg er mer spent på den trykkende(!) stillheten til mr Bach jeg. Lurer på om han har gått i dvale nede på østerslandet?!

 5. Nå har det gått så lenge at jeg herved erklærer hans vevtilstedeværelse "Helt klart dau."
  – Vi får ta en vake for den en dag!

 6. Nekrolog over en Internett-bruker.

  />
  Du kjenner ham som mannen bak nettstedet ‘Underlig.net’, ‘Blomster-Bach’, ‘Andreas’, ‘abach’, ‘falxx’, ja så gar ‘danabach’.
  I løpet av sommeren 2008 fikk vår gode venn og med-bruker det travelt med sitt virkelige liv. Det gikk tidvis nedover med aktiviteten på nett. Antall ord og posteringer sammenfalt oftere og oftere med nødvendighets-aktivitet som sjekking av kalender, avtaler om sykkelturer m.m. Kort sagt, ble Vi, de andre tilsidesatt til fordel for det lystbetonte, levende og ekte med gilde farger som ikke er generert av RGB-paletten. Akk.

  Vi, dine trofaste lesere, brukerne av Internettstedet ditt vil savne deg der du vandrer de glade levendes vei i det virkelige livs verden, stedet der LOLcode ikke kjører, alle de plasser man ikke kan forvente å finne en godt fundert ‘PWNED!’ i ensom majestet, ei heller emosjonelle ikoner med fylleangst og bitter søndagshumor.

  Kom tilbake til oss når solen har gått ned og masteren er levert. Vi lyser fred over v9 og retter et stille takk for alle poster små og store.

  X-P – akai

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.