andreas

Jeg er ikke spesielt fan av spill, jeg har aldri vært noen gamer, men jeg blir likevel ITRENDE forbanna, hver gang Valgerd Svarstad Haugland uttaler seg om noe i det hele tatt. Denne gangen har hun i samarbeid med Laila Dåvøy(like clueless som hun forrige) klart å gå hardt ut mot voldelige dataspill, og foreslått forhåndssensurering av disse. Spillbransjen imidlertid, er dypt uenige i dette og sier: «At det kan gå an å komme med en slik uttalelse, viser en relativt slett holdning til andre menneskers evne til å selv finne ut hva som er bra for dem, og hva som ikke er det, sier han.» Relativt dekkende også i andre saker, spør du meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.