Obamaland

In the making. Her på Berget glær vi oss. Såpass at jeg regner med det blir hovedoppslag på nyhetene på NRK og TV2, slik som det var forsiden av adressa, og sikkert flere andre aviser. De er til dels unnskyldt, synes jeg. Med overhengende fare for å ta for store ord til fingrene, vil jeg påstå at seremonien i dag kommer til å stå med uthevet skrift i den store Historieboka. Forhåpentligvis av de rette(tm) grunnene.

Attentatforsøk er ingen president av USA unntatt, desverre. Det finnes vel veddemål på hvor lenge Obama overlever, men sikkerhetstiltakene har forhåpentligvis blitt såpass gode at det ikke gir penger i krukken å satse på slikt.

Håper han får tid til å gjøre noe for å leve opp til forventningene, heller enn å sitte i republikansk politisk hengemyr, eller bruke tiden på en mer eller mindre fabrikert skandale.

6 kommentarer til «Obamaland»

  1. «men sikkerhetstiltakene har forhåpentligvis blitt såpass gode at det ikke gir penger i krukken å satse på slikt»

    Som en eller annen FBI-kis sa, et eller annet med å forberede seg så godt som bare juling, men det hjelper lite det så lenge det kun trengs en galing for å lage hurlumhei…

  2. Nå var man heldige der da, ingen galinger klarte å nå fram med sine forsøk og takk og pris for det. Jeg må si at jeg personlig fikk til dels ståpels av noen av tiltakene som nå er gjennomført hans første to dager som prez. Hva med feks den nye robots.txt på whitehouse.gov? 🙂

  3. @akai: Nå er vel ikke den robots.txt-en annet enn et resultat av komplett redesign av den sida, og har rutinemessig blitt overskrevet. Tilsvarende var vel Bush sin helt tom da han tok over også. Waybackmachine kan vel bekrefte de mistankene.

    Men det er et fint omen om det er representativt for det som kommer.

    @andy: av en eller annen grunn tenker jeg på spam.

  4. skjeivpisk til det nye designet forøvrig… Ligner fryktelig på «nordlys»-skjermspareren til Microsoft.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.