andreas

Hei… tilbake fra Oslo, kvasi-urban-staden.. men uansett, til poenget, jeg hadde en rimelig interessant fredags morgen:

Etter å ha rukket rett flybuss (som ikke har noen korresponderende lokaltrafikk, btw) rundt 06:30, og sovet meg til Værnes, dumper jeg ned på den bakerste seteraden, uvitende om at jeg skal få den mest sosiale fredags morgenen jeg har hatt på lenge…
Setet ved sidenav meg blir stående tomt, i motsetning til det ved vinduet, langt om lenge, men til slutt fylles hele 07:20-flyet opp, og en kar kommer og setter seg i sete 19C, som det skulle være. Jeg kan ikke si at han var feit, ei heller tynn, men han var vel noe stor, iallefall for stor for setet, og dette er selvuttalt, «jeg har aldri sittet i et så lite fly-sete før»… Og dermed var praten i gang, noe som etter en liten stund kunne minne om fylleprat, der vi tre som satt bak til venstre, var vanvittig trøtte, alle som en. Man prater om alt og ingenting, og i det hele tatt. Etter hvert penser praten over slik at kun jeg og den sist ankomne passasjeren sitter og prater om hva som skjer. For å gjøre en lang historie ikke fullt så mye lenger, kom vi fram til et par smått skremmende ting, blandt annet at vi hadde bodd i samme området i Trondheim, 16 år hver, gått på samme barne- og ungdomsskole, samt hatt mye de samme lærerene der. Vi hadde også gått på to nærliggende videregåender, i Trondheim sentrum. En del sammenfallende interesser hadde vi også, samme korps hadde vi også gått i. For å toppe det hele, hadde begge flyttet til Trondheim at age 4.

Den eneste forskjellen var: ca 20 år.

En annen praktisk ting var at han, i motsetning til meg, hadde/har beholdt østlandsdialekten sin. Så etter en flytur og påfølgende fly-tog-tur, hadde vi vel pratet gjennom hele spekteret, som ble vel så filosofisk der, på morgenkvisten… Det var virkelig hyggelig å treffe deg, Theis (:

4 kommentarer til «andreas»

  1. Viser seg, fyren tjener over 1,2 mill (hvis det har noen relevanse, egentlig)

  2. alt under 1.2 mill er dårlig for noen fra beste del av byåsen må forstås…

    noe mindre var ikke forventet =P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.