andreas

Så, joda, på fylla med Jochen veddet vi om hvem som klarte å gå lengst uten å klippe håret sitt fra og med der og da… Jochen sitt hår er relativt kort at the moment, ulikt mitt, så han får vel kanskje en fordel med tanke på hår i veien og sånt, men jeg får lengst hår hvis vi driver på like lenge… Mitt hår er nemlig klippeklart as we speak.

Den som tapte skulle uansett kjøpe en flaske sprit til den andre. Btw går det mot slutten av et annet veddemål: andai, akai og mej veddet om hvorvidt akai klarte å gå ned til 80 kg før nyttår. Pr dags dato har han bare sju kilo pr dag å gå ned for å vinne, så det går mot at han taper, gitt, og da får jeg og andai hver vår fete sigar og en stor marsipangris. (Det hører med til historia at akai hadde fått 1000 spenn av hver andai og meg dersom han hadde klart det) Imidlertid skal akai ha massemasse kudos for å ha stått på som en helt, da alle parter kan være enige i at det var et relativt umulig prosjekt. I farten husker jeg ikke når vi inngikk veddemålet, men det var vel medio oktober eller tidlig november hvis jeg ikke er helt på viddene.

In other news har ph kjøpt title’n min ut januar, som har stått og skreket etter eier i en god del måneder (: For dét betalte han tre små slanter. Andai har kjøpt den for fire små slanter, for februar. Når da prisen har gått opp, er det fordi vi har skuddår til neste år ((:

Godt nyttår folkens (:

3 kommentarer til «andreas»

  1. akai har vært flink. Dessuten har jeg har gjort årets innkjøp i dag! =D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.