Hair | off

Klippa håret i går, og skjegget gikk i sjenken med dét (for vi må finne skjegget). Se selv ((:) : før og etter. ((:

11 kommentarer til «Hair | off»

  1. Ble litt usikker her jeg nå, men jeg tror kanskje -før- bilde var tøffest… *sjekke engang til* Jo… -før- bilde var tøffest, så nå må du bare begynne å spare. Lykke til:)

  2. Takk! Jeg savnet unge lovende Bach uten alt dette Venstrevridde skjegg og hårvekstopplegget. Keep the face clean så kanskje det blir tinget på deg neste periode 😛

  3. Nå ble jeg i tvil om hva jeg liker best. Men måtte du ta sjegget da? 😛

  4. ja… hurra. jeg lover jeg skal legge ut bilder når jeg skinner huet mitt jeg og. og særlig når jeg farger hanekammen knallgrønn bare på faen for å plage alt og alle i min umiddelbare nærhet..

  5. Ja, da vant jeg vel veddemålet. Men det var kanskje ikke så uventet, eller ?! Jeg synes ikke det 🙂 Likte deg som hårdyr/-klump. Men det er er meg det. Jeg har jo både hår på hjernen og kroppen. Litt for mye vil vel noen påstå. Det kjipe med at du har klipt deg er at jeg ikke har noen bra argumenter for ikke å klippe meg lenger. Presset fra heimen øker, og mora mi har jo i tillegg fått forsterkning fra Tyskland (bestemora mi) for å utøve klippepress på meg. For se hvor lenge jeg kan stå imot overmakta.

  6. overmakta er vondt!
    Forresten spiller du landhockey (eller hva det no var) på 3t-hallen jochen-pedro?

  7. Nesten, jeg spiller innebandy! Og ja, vi har treninger på 3T Sluppen på onsdager (men jeg tror vi er ferdig nå) REKLAME/BLÆST: Det er "All-star" kamp i dag klokka 19.30 på Dragvoll.

  8. Jeg synes du var søtest etter.
    Jeg vurderer klipping selv nå.
    (Skjegget får jeg stallordre om å ta jevnlig, så…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.