mobil-trøbbel

Så jadda, fattern brukte noe som på fagspråket kalles noe sånt som dremel-multi (correct my spelling, please) på telefonen min, noe som seff resulterte i ødelagt display. I forkant sa jeg at hey, hvis du ødelegger noe nå, skaffer du meg ny telefon, og fatters bare «ja, ja, ja»… så, nå får vi se da… I mellomtiden får jeg bare bruke en av de hævvevis med andre telefonene jeg har liggende og slenge (: (Hvorfor skjedde dette i utgangspunktet, spør du. Jeg svarer: Displayet hadde blitt om mulig så ødelagt av skarpe ting liggende i bukselomma mi sammen med den, at det nesten ikke gikk an å se noe. Løsningen: no merkelig støff fra mobilbutikken til å gni i displayet. Da ikke bomull var effektivt nok, tok fattern fram en av sine imponerende verktøy fra kjellern. Det ble imidlertid litt for varmt for det ellers så beviste skrøpelige dekselet)

17 kommentarer til «mobil-trøbbel»

  1. Leie saker dette her Bach. (Får jag bjuda på en karamell?) – Hva skal du nå gjøre, når du er kuttet av fra omverdnen? Det blir _bare_ lesing til eksamen framover det skjønner jeg, og ikke noe kommunikasjon med oss gutta på gølvet? Huff, stygg sak. Håper det ordner seg snart, må jo holde kontakten selv om jeg og guttaaah drar til Spanien snart 😛

  2. familien med et snitt på fire telefoner per medlem i husstanden minster EN telefon ;P Hva gjør vel en telefon fra eller til?

    Når det gjelder kommunikasjon, akai, så kan jeg nevne;
    -MSN
    -IRC
    -Fast-telefon
    -Brevdue
    -Jungeltelegrafen
    -ICQ
    -email
    -bil
    -snailmail
    -sykkel
    -buss
    -røyksignaler
    -tankeoverføring
    -telegram
    -fax
    -(morse)

    Du kan velge blandt de overnevnte i fleng, og i mellomtiden håper man at falxx får tilbake telefonen sin i ordentlig stand _snart_.

  3. må si jeg henger meg på anders her gitt… det er itte synd på deg.
    du er i det minste lovt ny telefon.
    dama på telehuset f0XXora telefonen min, og når hun ga den tilbake til meg, så mente hun bestemt at det ikke var hennes problem… (egentlig en lengre historie detta)
    så i det store og hele synes jeg du nok burde bli mer selektiv på hva du har i lomma. elns. jah.

  4. For det første, hvor er sammenhengen i det innlegget fra toyota-tingen? Og hvorfor klarer jostein aldri å bruke samme nick to ganger? d:

  5. Til andai: () Thou shall not walk across the chessboard without marking the queen.

    På den annen side. Det kan være greit å reflektere litt over det du skriver.

    Du skrev: "Familien med et snitt på fire telefoner per medlem i husstanden minster EN telefon"

    Ankepunkt: Andreas bor ikke med familien. Det er langt til sverresborg for å hente en telefon.

    Du skrev: "Når det gjelder kommunikasjon, akai, så kan jeg nevne;
    -MSN -IRC -Fast-telefon -Brevdue -Jungeltelegrafen -ICQ -email -bil -snailmail -sykkel -buss -røyksignaler -tankeoverføring -telegram -fax -(morse)"

    Ankepunkt: MSN er noe Andreas sjelden skriver mer enn to linjer på. Jeg har prøvd å kommunisere med ham her. IRC er han på, men kanskje jeg ikke ser ham, siden jeg ikke er der så veldig mye selv mer, det blir mest noen timer om kvelden nå. Jeg har ikke fasttelefonnummeret hans. Desverre har jeg ingen erfaring med brevduer, med eller uten IP. Jeg har enda til gode å se at jungeltelegrafen virker på noe annet enn rykter om damer og fyll. ICQ har jeg ikke. Epost er et flott verktøy til sitt bruk, men ikke for å holde kontakten med gode venner. Jeg har ikke sertifikat for bil, in fact så har jeg så vidt fått sertifikat for å være voksen. Sykkel er flott, om jeg bare hadde visst hvor mannen bor? Røyksignaler har liten effekt i en by hvor det er mer vind enn selv den heftigste havseilaskaptein kan ønske seg. Telegram er flott, om man vet hvor den som skal ha det bor. Faxmaskin har jeg desverre ikke. Morse har jeg ikke drevet med siden min tid som aktiv speider.

    Til sist kan det nevnes at jeg gjerne ser at han får tilbake mobilen sin i brukbar stand 🙂

  6. jeg skal slenge opp en link som forklarer det gjeldende nick for tiden etterhvert som jeg finner det igjen.
    ellers må jeg få påpeke følgende to forhold:
    A. du hadde sett sammenhengen i innlegget mitt _meget_ klarere hvis du hadde fått hele historien, noe som du ikke fikk pga innleggets noe begrensede forum.
    2. jeg er på en sådan plass i livet nu, at jeg ikke ser meg tjent med å bruke samme gode, gamle nick overalt. dette må nok du også ta din bittelille del av skylden for (dette er ikke en skyld du skal ta fryktelig tungt, for all del). dessuten får jeg er både merkelig og pervers tilfredsstillelse av å vite at du muligens kanskje må ettersjekke i dine hine hårde logger for å være he-elt sikker på at det er jeg som har skrevet disse ord. og den skylda tar jeg selv.
    ha en fortreffelig dag, aften, natt og morgen.

  7. ellers er jeg småskuffa over at innlegget mitt ble kortere enn godeste akai sitt, men det skal jeg klare å leve med.

  8. Hvis du syns nicket ditt er så stygt, Jostein, så kan du bare bruke navnet ditt [;

  9. ingenting bedre enn powertools og skrøpelige ting… kan du så begrunne hvorfor du er opptatt på den andre telefonen også, og har vært det i de siste 20 minuttene…

    Jaja da gidder jeg ikke å fortelle det jeg skulle fortelle =P.

  10. akai/andai:
    Nå har jeg testa ut kontaktformene til gutten. og de kan oppsummeres som følger:

    Mobil: død (så den utgår litt pga. testen)
    Fasttelefon: opptatt (i over 30m nå)
    ICQ: ikke online
    mIrc: ikke online, under vanlig nick iallefall (evnt netsplit)
    MSN: idle ikke noe svar…

    dårlig statistikk… ettersom han har ingen idletid på obelix og telefonen er opptatt så antar jeg at han er heime… så nå får jeg plage han med write

  11. Fant ut hvorfor fast-telefonen min har hatt opptatt (i hele helgen faktisk)… Den lå nemlig velta her da jeg kom hjem, altså med røret av.

  12. Og som svar på resten som jeg nettopp leste: Jeg -har- som kjent fire mobiltelefoner, og jeg har da også en som funker, i motsetning til det alle tror. Imidlertid har jeg ikke fått noen innkommende. Idletida på obelix må være jåss, for der har jeg kun vært innom et par minutter på lørdag eller noe. Og akai, hvis du ikke får tak i meg msn/icq, og mener det er slik at jeg ikke svarer der, så må det være noe galt med klienten din, jeg pleier som oftest være kjapp med å svare der.

  13. Kan bekrefte at alt mitt verktøy virker hemningsløst bra, men jeg eier ikke hemninger….

  14. til andy: Ja, jeg vet, det er helt utrolig hvor lite responsiv mannen er 😛

    til Andreas (d:): YO, meget mulig du har skjerpet deg inn altså, men jeg har tidligere hatt problemer med å få tak i deg i situasjoner, noe som da fører til mine meninger rundt emnet. Selvforskyldt eller ikke, å nå når man *må* ha tak i deg har vært vanskelig av og til :> La oss håpe det nå bedrer seg, siden du har fått lagt på røret (høhø) på hybeltelefonen din, og har en mobil som virker 🙂 (s-ee, sarkasmen lyser:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.