TetriNET

Så var VikaLAN gjennomført, om enn med en viss «limp» som det heter. En av de store høydepunktene (for meg) må sies å være TetriNET-compoet som cruz und moi fikk gjennomført da det var relativt lite å gjøre for oss i info. Her er kampene og vinnere av de forskjellige grenene. Vi fikk en del hekta, og ble hekta litt mer selv, om mulig også (: Skikkelig kult!

22 kommentarer til «TetriNET»

 1. æhh… er det ikke på tide å oppdatere heidi.php snart? Dere har da vært sammen lengre enn ‘snart tre måneder’ ?
  Just a thought… (Det blir forøvrig ikke noe venneside å finne på vinterheimen, da jeg ikke finner noen rettferdig rekkefølge på folket.)

  Not that you give a fuck anyway.

 2. Tetrinet er sansynligvis noe som er kommet for å bli på dataparties med en viss vridning mot både game og scene-relaterte aktiviteter. Som et spill der en hver habil nerd kan hevde seg er dette et velegnet spill å leke seg med når man skal bli kjent med nye mennesker. Tetrinet er både sosialt og har en høy "hurra"-faktor. Jeg stemmer derfor for at vi så fort som mulig får tetrinet inn i oppsettet for alle parties vi skal på fremover 😀

 3. hyggelig som alltid stine?

  Når det er sagt så skal det sies at vi faktisk bryr oss (jeg iaffall) om venners vennesider. Så om du ikke skriver noe positivt om meg snart på vennesiden din så blir det dask! DASK, i tell you! 🙂

  Phear!

  (ikke det at du bryr deg anyways)

 4. Jeg må si det er viktigere for meg å være med Heidi enn å oppdatere en kort presentasjon av henne på nett. Det skal forøvrig sies at jeg har vært inne på tanken, men ikke helt ulikt andre ting, så leiter jeg litt etter den kreative siden min om dagen. (Kult at du tar deg tid til å være hyggelig, ja) Og når det gjelder venneside så spiller vel rekkefølgen nada rolle, hvis du ikke har bestemt deg for at den skal spille noen rolle. Jeg driver iallefall ikke med rangering av vennene mine, really.

 5. alltid hyggelig jeg… og jeg prøvde å skrive venneside. however, jeg likte ikke tanken på at andre kan finne på å anta at det er en slags rangering på gang – selv om det står at det -ikke- er det. besides, jeg aner ikke hva jeg skal skrive… husker ikke hvor/når jeg har møtt halvparten av venna mine engang. så, det blir på en måte bare en særs subjektiv (og dermed sikkert noe urettferdig) presentasjon av folk. jeg liker ikke å være urettferdig. jeg liker enda mindre å være urettferdig ovenfor folk jeg anser som familie..

 6. La meg bare henvise til siden der jeg har skrevet noen ord, og peke på punktet "Ordered by", samt til kravet om at jeg skulle oppdrive en artig kommentar å skrive om deg der, uten å ha møtt deg nevneverdig siden jul.

 7. får jeg komme på venne-lista di da,Andreas?:) om 16 dager er det faktisk 5(!)år siden vi møttes første gang…syns d er grunn nok til å komme på lista jeg:) (*tusle tilbake til KRL-bøkene* vil ha ferie…)

 8. Gratulerer unge lovende Bach. De er herved innehaver av den eneste weblogen jeg vet om hvor folk har klart å få til en flamewar i KOMMENTAR-delen.. Gratulerer^2!

 9. Det går begge veier, Stine.

  Det må sies, forøvrig, at jeg har en bang anelse om at folk legger litt mer i denne siden, enn strengt tatt nødvendig. Jeg får bare unnskylde at jeg er så lat at jeg ikke har klart å komme opp med noe vittig eller lurt å si om et par av dere.

  Hvis du ikke har sett flamewar i weblogger ennå akai, så har du ikke sett mange, ikke din egen, ei heller f.eks. på snabelalf <;

 10. Folk har en tendens til å legge mye i ting som ser seriøse ut.

  Jeg har tid hele tida til å møtes jeg. Og jeg vet jo at du/andre faktisk har ting å gjøre om dagene, skole og såntno, så jeg tenkte at det kanskje var lettere for du/dere/andre å sette tidspunkt – sånn siden det er du/deres timeplan en må forholde seg til.

  men okidok.. (og jeg blir reint glad om html-tag’ene faktisk funker )

 11. iom. at dere er alle feige faener så har jeg nå tatt steget ut å rangert dere alle sammen!

 12. bordet fanger, du kan ikke forandre det du har publisert. det er dårlig kotyme.

 13. andy: Jeg ser ingen rangering, hvor har du gjort denne? inne i det vakre hodet ditt+

 14. guess what: jeg feiga ut og skreiv shitloads med greier om folk likevel.

  (og da jeg regner med at flere leser -her- enn på vinterheimen, så sier jeg det her… sånn siden jeg ikke aner hvem som har lest eller ikke – siden det ikke er no’n kommentarer angående saken på sida mi.)

 15. er det ikke en ide å ta oppgjøret om visse folk er venner eller ikke på tomannshånd?

  hva tetrinet angår så er jeg enig i at det er et glimrende artig spill, men man blir ikke kjent med andre personer, man blir kjent med fittediesel-siden til spillere…
  tetrinet får jo folk til kalle stygt på det kvinnelige kjønnsorgan så og si hvert eneste sekund. hva det er som er drivkraften til dette vet jeg ikke, men at de ikke har samme tankegang når de en annen dag står og griller mat i hagen, det ville jeg da tro (eller er det kanskje slik likevel?). hvertfall har de ikke den samme attituden..
  er en stor forskjell der skulle en tro;)

 16. det er noe med utformingen av brikkene og stressfaktoren ved tetris som opplagt bringer ut det værste i folk 😉

 17. ellers så savner jeg denne bloggingen du proklamerte på snabelalf nå nylig?

 18. her var det så mye å kommentere, at jeg ikke en gang gidder å starte:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.