dagen fra helvete

Sånn som ikke det var nok å skulle karre seg opp klokka fire på natta, så regna det sånn akkurat passelig da jeg skulle ut og sykle i natt, hvor jeg for sikkerhets skyld punkterer rett utenfor 7-11 Bakklandet. Før den tid hadde jeg rukket å oppdage at noen hadde stjålet et brukt(!) håndkle av meg. Senere på dagen finner jeg ut at de samme FJOMPENISSENE også hadde stjålet ei bukse som hadde hengt til tørk på den samme snora. For sikkerhets skyld er han dækelen av en nabo som aldri er bortreist, bortreist, så jeg får ikke sjekket om noen har tatt deler av vasken inn på det andre kjøkkenet av en eller annen grunn. Forøvrig hang det et rent håndkle, og fire t-skjorter på samme snora, som ikke ble rørt. *Grr* jeg blir så oppgitt…

8 kommentarer til «dagen fra helvete»

  1. Som fast kommentator og hyppig reloader av din emminente publikasjon kan jeg ikke skrive annet enn at du har min dypeste medfølelse for det inntrufne. Det er med stor sorg jeg oppfanger de inntrykk du her gjengir av punktering og simpelt tyveri av klesplagg. Det burde ikke vært lov å la slikt skje! Hvor skal dette landet ende dersom man ikke kan henge tøyet sitt til lufting/tørk utenfor sitt eget hjem lenger? Hvordan skal det går dersom man ikke kan sykkle forbi en 7-eleven uten å risikere å ødelegge dekk og slange og det som ellers er? På den annen side; dette er trivielle småproblemer som en hver av oss til tider kommer opp i. Hvem husker vel ikke mitt herlige tigersprang over sykkelstyet for to dager siden, tett etterfulgt av et mindre blidt møte med asfalt + grus? Eller hva med min punktering på den samme turen, hvor jeg ikke fikk lappet hullet/alle hullene og derfor måtte sykle 1.5 mil med pumping ca hver kilometer? Hm? Verden går videre. Vi lever alle sammen.

    Det er sagtens trist at man skal være nødt til å oppleve slike dager Andreas,men man skal være glad for at man har det så bra som man har, og har både venner og drott.. (muligens ikke drott, siden det er noe kongelig schwung over det ordet, men ..) Nei, greit nok at man har det surt i blant og at det alltid føles som at vinden er mot en når man sykler tur, men egentlig, dypt inne, så har vi det veldig bra, alle sammen.

    Jacta est alea.

  2. no pain no gain, evnt i akais tilfelle no pain no glory ;-).

    Man vet ikke at man lever hvis det ikke klør litt her og der… dog det å stjæle rene klær er det laveste av det lave. En bukse er i tillegg ikke det mest normale å avhendige noen for. Det er vanskelig å skjule at du har knabba buksa til noen hvis du har planer om å bruke den… man har sjeldent noe over den iallefall

  3. Viser seg, imidlertid, jeg var bare en bit i det store bildet, gitt, slik som stort sett alltid… Var stæling og innbrudd i flere av de andre blokkene samme natta, fikk jeg vite her i går… ):

  4. så om et par dager møter du buksa di igjen på leutenhaven eller andre tvilsomme steder…

  5. Var buksa ren? Og når folk er så desperate at de stjeler brukte håndklær bør de nesten få beholde de (eventuelt vil man aldri se det stakkars håndkleet igjen).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.