Møkkaopplegg

Etter tredje punktering på rad, på Bakklandet, på bakhjulet, må selv jeg drite i strutsepolitikken(godt ord det her, andy) og gjøre noe ordentlig med det. Det faktum at jeg _ikke_ punkterte den dagen jeg brukte Heidi sin sykkel, burde jo forsterke mistanken min. Men nei, naiv som alltid. Det meldes forøvrig om drittvær all over the place, jeg var det man på fagspråket kaller søkkblaut før jeg hadde passert NTNU, og det sier ikke så rent lite.

11 kommentarer til «Møkkaopplegg»

  1. Da jeg tuslet til jobb i morges regnet det så vidt, og jeg kom meg til jobben nesten uten å bli bløt. Desuten, jeg hadde akkurat dusjet, og håret mitt var litt fuktig fra før. Jeg kan med andre ord medele om en fortreffelig formiddag på jobb. Jeg har installert både qmail,postfix,courier-imap,cyrus-imap og sieve i dag. så kan jo noen gjette hva jeg driver med :p

  2. det meldes fra sommerresidensen på byåsen at andy ikke oppholder seg utendørs før været skjerper seg.

    Så forøvrig den siste HP-filmen i går, den var faktisk ganske morsom…

  3. Du sitter og ser barnefilmer?? Ikke rart du mener England spilte bedre enn Frankrike..

  4. harry plodder, det seg være bøker eller film, suger svett hengeballe, det er jeg sikker på. Forfatteren av denne bokserien har jeg ikke en gang ord for. Det er ingen sak å se på det Tolkien og Lewis har skrevet tidligere og smøre det sammen til halvgod barnelesestoff, men man burde holde seg for god til det. LOTR og Narnia er orginalene, alt annet er crap-o. Amen.

  5. tredje gangen er det kanskje på tide å bytte slange, ikke lappe slange?

  6. andai:
    et ord…. BIL

    Resten:
    Man kan si hva man vil om Harry Plodder/Potter (hadde med meg koselig selskap så det var gøy uansett), men å si at det er trivielt å skrive barnebøker viser en opplagt ignoranse for skrivekunsten.
    Det er mycket vanskeligere å fange oppmerksomheten til barn, ikke minst lure de til å lese en bokserie hvor bøke(r)ne bare blir tjukkere og tjukkere for hver iterasjon.
    Det å si at JK Rowling ikke kan skrive er ignoranse, det å kritisere innholdet for sin egen rett er mer nærliggende oppegående.
    JK Rowling er bare barnas versjon av Terry Pratchet eller hvem som helst andre av fantasy/SF/wicca/whatevvah. Ikke noe mer magisk enn hva Roald Dahl og andre har trykket ut tidligere, men kun i "the age of" superkapitalisme og andy warholes 15 minutes of fame har slengt henne i lyset og derfor irritert på seg en drøss av sånne som visse her i bloggen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.