ISFiT | 2005 && Høstprosjekt

Nå som ting begynner å bli litt spikret kan man jo berette:

Ble tatt opp, som andy-pandy allerede har avslørt, i datagjengen til ISFiT | 2005 her om dagen, og skal vel ganske snart sette i gang med arbeidet der (som ikke er så rent lite har jeg hørt).

Utenom dét har gruppa mi på skolen fått systemering-prosjektet vi søkte om hos Telenor. Nemlig programmering av en GSM/GPS-enhet mot brukervennlig applikasjon av en eller annen variant, være seg java applet, java klient eller rett og slett et vev-grensesnitt. Dette skal da se ut som Enemy of the State for dem av oss som har sett den, og sannsynligvis koste penger når den er ferdig. I sammenheng med dette har vi i disse dager (sannsynligvis) fått tildelt arbeidsplasser på Telenor-bygget på Tyholt, og vil frekventere disse en dag i uken slik planen er. Blir råflott!

Men, jeg må vel fortsette å lese som best jeg kan(og snart også skrive ordentlige setninger, jobber med saken)…

5 kommentarer til «ISFiT | 2005 && Høstprosjekt»

  1. dæggern, andreas blir en del av telenor-systemet fortere enn vi aner det :-))

    GLHF

  2. hvis du leser masse først så blir det kanskje ordentlige setninger etterpå?

    Kontor i telenorbygget er sjeft, da! 🙂

  3. Jeg har vel ikke nevnt det, men OK. Gratulerer med ISFiT eller mISFiT som vi gjerne kaller dere vi når vi funksjonærer er lenkevakt og må holde opp døren for stupfulle mISFiT’ere med og uten følge som vil gjennom sideloftsdørene.

  4. Glemte rent dette telenårdsystemet. Jeg kan ikke se for meg at Andreas kan passe inn i en slik totalitær verden. Det må i såfall gjøre vondt. Jeg har vært på Tyholt et par ganger og bare resepsjonen på Telenorbygget gjør meg syk. Det er kaldt, følelsesløst og mammonistisk der inne. huff. Lykke til med kampen mot makta 😛

  5. Det er jo gøy der da, med fin og flott lunsj til spottpris, artige folk å arbeide med, egen arbeidsplass. Og og og! Gjett hvem som jobber der?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.