Alt på en gang dagene

På onsdag tenkte jeg: ‘Ah, ting er digg, alt er der det burde være, nå kan jeg gå og legge meg og sove, som et barn.’ Klokka 03:34 fikk den tanken en så ubehagelig vendereis at det kjennes ennå.

Naboen min tok i det minuttet med seg en del gjester inn på sin hybel og satte på musikk, lukka døra etter påpakning fra nabo, på andre siden av kjøkkenet, og avsluttet ikke før 09:30. Jeg sov kanskje en times tid(antar så, da jeg ikke husker noe mellom sju og åtte) fram til 08:45, da jeg stod opp og dusjet, og satte på musikk da jeg kom tilbake fra dusjen, og etter et kvarter dro hele festivitasen fra hybelen de hadde okkupert.Makan til pingler. Et kvarter etter at de dro, dro noen ut sikringen på rommet der obelix, denne serveren, stod. Så etter å ha fått flytta maskina, som ble fullført i dag, oppdaget man at filsystemet ikke var akkurat i orden og skapte enda et delvis uløselig problem.

For sikkerhets skyld ble isfit hacket i morrest, og en del kritisk materiale var borte, arbeid nok for noen år. Så nå, etter etter nærmere 12 timer på isfit har vi fått reddet det mest kritiske, og går til sengs… *sliten*

7 kommentarer til «Alt på en gang dagene»

  1. Såh, løsningen på problemene på ISFiT var:

    "It’s just a small matter of programming…"

    (gud bedre…)

  2. Jeg kan ikke fatte å begripe hvorfor du har sikringer på kursen der serveren står, jeg? 😉

  3. Nødstrøm, nødstrøm!

    Og ang. ISFiT-hacking, det er ufint, svært ufint. Jeg føler med dere.

  4. Det er ett eller annet med det der å -ta- strømmen som innebærer å -ta- strømmen, da kan ups være ups, og spade være spade. Serverrommet skulle vekk.

  5. hvorfor skulle serverrommet vekk btw? Har Tihlde sleiket på feil dørhåndtak siden de er så mislikt?

  6. Skolen trenger plassen til kontorer, forstod jeg.. Eller mer direkte blir det vel tata-sal-opplegg der, og kontorer der det har vært datasaler før. Det er iallefall -smått- med plass på AITeL disse dager..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.