4 nye år

Jaja.. hva skal jeg si?

Sett fra den positive sida: Nå har vi iallefall 4 år til med dissing av amerikansk politikk (: Og det uten at noen kan si «hva var det jeg sa?». Med det mener jeg at om Kerry -hadde- vunnet, og (sannsynligvis) gjort akkurat det samme som Bush, samme politikk, bare litt mer humant, ville man fått det tilbake i fleisen, etter all støtten Kerry har fått i Norge.

Men, det blir vel en 11.sept og et par kriger ekstra før vi vet sikkert. )):

14 kommentarer til «4 nye år»

  1. Det er nok ganske sikkert..
    jeg gleder meg til fire nye år med pur usa-hat.

  2. Men intet garanterte (og ikke minst når Kerry ikke -ble- valgt) at Kerry hadde gjort så veldig mye annerledes enn Bush kommer til å gjøre d:

  3. sånn på godt og vondt, så vet vi i det minste hva vi har i vente nå istedet for å slippe en ny høyreekstremist med ketchup-tendenser til makta…

  4. Sant nok, men det er utrivelig at en regelrett krigshissende nisse får sitte to perioder…

  5. enn at vi bytter den ut med en ny ketchupkonge med grandiose-tendenser?

    denne har iallefall bevist det han burde ha behov for å bevise og derfor ta det litt med ro nå 😉

  6. jeg er ikke helt sikker på om at jeg er enig i at Bush har bevist det han føler han har behov for å bevise. Ref. hans uttalelser etter at valgresultatet ble kjent; "We will fight this war on terror until our victory".

  7. det er vel bare å få knærtet denne "Bin Laden" og en knippe andre småhøvdinger så er vel terror over.

    Det er jo sådann ikke war on terror, det er war on am. fiender. Tviler på at Putin kommer til å bli wacka med det første, selv om det kanskje er en og annen tsjetsjener som ikke er helt happy-go-luck med hans fremtreden i tsj.

  8. Med tanke på at det er ~1 kommentar pr innlogging, så er det ikke så gæli (kommentar gitt av innloggede brukere, altså)… Men ja, aktiviteten har vel falt noe… Mener du altså at innlogginga må fjernes?

  9. jeg tror å stjele jodals system er enklere. Legge til en sånn randomgenerert kode som må skrives inn sånn at man ungår spam i weblogen, det er vel uansett poenget?

    Til andy: når det gjelder USAs ‘war on terror’ så tror jeg nok vi etter hvert er litt enige om at det mer og mer er en krig om hva USA skal få lov til og ikke, MEN, Bin Laden er en terrorist, det kan du ikke glemme, og jeg mener faktisk helt ærlig at fyren fortjener en kule, rett i planeten. Da vil jeg sansynligvis kunne tåle at USA roer seg ned. Og, kanskje vi blir kvitt Bush.

  10. Hvorvidt det er å stjele, er jo en sak, da jeg nekter å tro at at det er i jodals eie, men det er definitivt noe jeg kan vurdere.

    As for topic: Skjekk denne (:[bach.li]

  11. du kan jo iallefall hevde prior art hvis jodal begynner å gjøre seg vanskelig ;-).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.