Omvisning på Samfundet

Regner med jeg får et par sarte sjeler ut av sitt gode skinn over bekken etter lykkekvister og det som er når jeg sier:

Omvisninga på Samfundet er praktisk talt bortkastet tid med mindre du er ny student i Trondheim. Makan til reklamefinansiert runde finner man paralleller til kun i det mest kommerse av det private. I mitt stille sinn hadde jeg håpet på en rundtur med litt mer historisk perspektiv, men ble forsøkt rekruttert i hvert et rom jeg besøkte (med unntak av toalettet(og takk for dét)).

Tre timer senere var jeg ikke stort klokere enn da jeg startet, med unntak av et godt åpningsshow, med byggevideoen, som satt stemninga akkurat slik jeg hadde håpet…

Double d’oh!

6 kommentarer til «Omvisning på Samfundet»

  1. etter nok øl så er jeg overbevist om at minst et toalett på samfundet har prøvd å rekrutere meg…

    Jeg inviterer hermed deg og kone med på middag på Edgar engang i fremtiden; velg tidspunkt selv. Bør avbalanseres mot menyen.

    Dinner’s on me.

  2. ..Hei og velkommen til 4. eller fjerde etage her på Samfundet. Velkommen til ITK. Vi i Informasjonsteknologikomitéen er den nest yngste driftsgjengen på Samfundet og har eksistert i snart seks år. 4. ble bygget i 1985 og er den nyeste delen av Samfundet. .. Etter DET ble det vel kanskje en del mindre historikk og virrvarr, MEN vi hadde da LITT historikk vi også? 🙂 <3 Samfundet beibi!

  3. okeida okeida, dere er alle invitert på middag på edgar før eller siden.

    Avtales individuelt, skal kanskje prøve å ikke få dere alle i en uke.

    Dealen er jeg kan spandere mat, men drikke får dere ordne selv (da jeg ikke vil dra på meg noen større barregninger på edgar :-).

    Dere vet hvor dere finner meg…

    988osv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.