Betraktninger

Etter å ha tilbragt snart tre uker i denne \»jointen\» av en Stat, California, må jeg komme med et par betraktninger sånn helt på sidelinja.

For det første: det imponerer meg at jeg ikke fikk noen nøkkel da jeg betalte for å bo på dette 10-12kvm store rommet(møblert dog), den nette sum 4500kr, med alt mulig vel og merke. Internett, gass, elektrisitet, vaskemaskin, oppvaskmaskin og det heile. Det som imponerer meg er faktisk ikke at ikke den skyhøye summen ga utbetaling i nøkkel sånn direkte, det er fraværet av låsing av dører som imponerer meg. Jeg hadde jo trodd at dette var landet for smekk og lås, men det var det tydeligvis ikke. Iallefall ikke akkurat her. Jeg bor, sånn til orientering, med en familie, og én annen leieboer, og ikke i noe studenthus.

Ellers må jeg jo si at alt her borte er stort, da. Stort, større, størst. De første dagene gikk jeg rundt med kjevene på brystkassa dagen lang, bilene her hadde enten overdreven motor, overdreven størrelse, eller begge. Helst begge faktisk. Og selv veiene i boligstrøk er så breie at de kan ta minst fire biler i bredden. Enkelte områder har jeg klart å se for meg iallefall fem biler sidenav hverandre, og med god klaring. Gud bedre.

Folk er ikke så feite som en skulle tro, iallefall ikke her. Synes det. Kanskje de gjemmer seg og bare kommer ut på natta. For alt er jo åpent til alle døgnets timer så langt jeg har fått med meg. Bortsett fra alkoholserveringa, som faktisk av alle ting er strengere enn i Trondheim by. Jeg vet ikke om det er byen som har bestemt det, eller hva det er, men så langt har stedene jeg har vært ute på stengt i ett, halv to tiden.

Det var da altså to myter avkreftet og én bekreftet det, minst (:

Hei forresten!

2 kommentarer til «Betraktninger»

  1. ** DRUM BEAT ***
    ** FIRST POST 2007 ***

    Og ellers? Her hjemme trener vi vettet av oss. Jorunn og co går på pilates og går turer på 11000 skritt om dagen og jeg stakkar, jeg jogger på tredemølle, sykler og prøver å spise bare salat og knekkebrød. DØD og PINE, vi skal bli slanke til det der bryllupet. FEAR! .. nok om meg. Har du funnet deg vel til rette? Får du nok mat? Får du noen nye venner? Har du tafset på noen ufint kul hardware? Ikke det, do tell!

  2. lekkert… mer interessant har du tafset på noen usaske hotties? Det er det iallefall to av oss som lurer på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.