En aldeles så liten oppdatering

Siden sist weblog-post har det skjedd ett og annet mer eller mindre interessant, og en hel del har ikke skjedd, som kanskje er mer interessant.

Det første som må nevnes er at underlig.net\’en nå er oppe igjen takket være akai og hans innsats med å redde ut databasene mine, gjort under hardt press på kveldstid, *takketakk*.

Nummer to er at jeg har kommet hjem til Trondheim og starta på femteåret, om enn litt hekta av å ha reist opp seint. Snakker om sola, så er vi vel snart halvveis i semesteret. Sheesh.

Og så har jeg kjøpt meg ny sykkel, og tiltatt syklinga det ikke ble noe av i sommer. Vær spiller tydeligvis ikke lenger noen rolle, så her går det så det hviner. 17 mil denne helga (atpåtil ble det fint vær).

Innen mer triviell nonsense har jeg kasta datautstyr til en nypris som sikkert passerer inn i seks siffer og vel så det, nå sist torsdag. Solo, aorta og yoda fikk alle en verdig død på et søppelrom på Pirsenteret. Sa jeg verdig? Jeg mente naturligvis uverdig. Tungt maskineri forøvrig.

Sist men ikke minst har jeg flytta tilbake på Berg igjen, glitrende studentbyen sin. Stinker, er stygg og holder på å ramle sammen. Akkurat slik vi liker det.

Og halvveis redesignet denne bloggen. Hurrah.

9 kommentarer til «En aldeles så liten oppdatering»

  1. Som din mangeårige venn og beundrer av nytt webdesign hver gang det gamle går dunken eller du får noia av det så må jeg si: Makan til kledelig enkelt design. Dette står det nerderespekt av.

    Ikke er det noe grafikk å bli redd for, og jammen er ikke sida helt i tråd med behovene for blinde og svaksynte brukere også. Ikke gærnt!

    Så til bananen.
    Det å jakte på en gul banan når man er ute og sykler er helt lov. Jeg akter å fortsette min tirade ovenfor syklister i signalgule drakter. Banan er til for å spises, ikke for å ikle seg. Skjerpingz!

  2. vel… vi vet ikke helt. Vi ble lovet javascript-fri sone…. det ser ut til å ha vorit en sannhet mit modifikasjoner.

    Uuuuansett, så er denne kommentaren mest som å se på som palliativ kommentering, det er mest for å få lov til å spise lunsj uten å få påpekt manglende kommentering hele tiden.

  3. men du skal ha for å faktisk holde deg til heimesnekra intervebben. Ikke mange som gjør, ettersom det tross alt står 2007 på de fleste kalendrene nå (selv de med halvnakne damer i).

    Så derfor bruker jeg denne plassen til å reklamere for noe som ikke er basert på teknologi fra steinalderen snabelalf

  4. Jeg vil bare benytte denne plassen til å legge et par kroner i kurven for pent bilde (her).

  5. @akai: m0haha noen feilet i sin HackUnderligNet101 akai. First rule of blogwh0ring, know thy maker. I dette tilfellet Daniel Andreas.
    Han har oppdaget funksjoner i PHP som passer på dingsebomser som fnutter, men tenker ikke på at intervebben fungerer uten fnutter også.

    @Andreas: Freeesh ja. Ikke sant. Det sagt, så skal du ha for at RSSen fortsatt fungerer. Det er jo visstnok det hotteste av moderne teknologi, sånn flate tekstfiler uten spesielt stram struktur som faktisk bare fungerer.

    Web 2.7

  6. addendum: og det er bare positivt at man ikke blokkerer lenker og greier. For det er det internetten er all about, lenker for realz!

    Så pluss i margen for den Bach, mer enn en anklagelse for å ikke tenke.

  7. Sånn da, var stripslashes i javascript-boksen man engang brukte, men da jeg "port’a" den til v9 ble den ikke med gitt…

    Så nu.

    Har jo tilogmed lagt til litt bakover-snokemuligheter for den som er interessert nok.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.