Neiharrusett

Etter å ha sett Rosenborg bli overkjørt av Lillestrøm på en regntung-ish søndags kveld gikk det en eller annen rar impuls i meg, og jeg begynte å romstere i skrot og rot jeg fremdeles har hos foreldrene mine.

På fem komplett disjunkte steder fant jeg lader, batteripakke, fjernkontroll, minidisker og spiller til sistnevnte. Attpåtil lå den originale filt-posen i ei plastkasse på hybelen, så nå er lykken komplett. Snart ti år gammel men like fullt funker den.

Med et nødskrik.

Satt en disk for å prøve. Niks funk. Ta ut, blåse lett innunder lokket, prøve på nytt. Niks funk. Står bare og spinner og søker. Veit at den har funnet sangene, siden den har laga ei liste som runder på ett eller annet odde tall. Blåse en gang til. Full fres. Juhu!

Skipper gjennom og sjekker hva som er på saken. Prøver å huske titler og slikt. Der var vi kommet til siste spor ja. Eh .. he.. he. Andungen Kvakk-Kvakk ja. På slutten av disken som ellers var et eller annet soundtrack. Random/høy WTF-faktor.

Den neste disken jeg setter inn får WTF-faktoren til å gå helt av skalaen. AnanasBombe er tittelen på den første låten, og er en kort sketsj av Otto Jespersen. Etter at det som ser ut som ananas da apparently eksploderer på vei ned i magen hans kutter det rett over til en swing-låt.

Tittelen skrevet på disken burde dog ha gitt et hint.

\»Absolutt Diverse\»

4 kommentarer til «Neiharrusett»

  1. Snedig nok, grønnfargen på sida di minner meg om FSC SCENIC-maskinene som IT-Akademiet var stor-konsumenter av i årene 2000 og 2001. Håper det er tilfeldig, FSC lager crap.. 🙂

    Så til noe annet.
    Jeg jobber rumpa av meg. Huff.

  2. Blir det ikke noe mer bløgg her nå da? Jeg som har "revampet" akai.no for å matche ye-ne-greatness og alt?

  3. Jeg skjønner jeg ikke akkurat blogga om det mest "current"’e her i verden ja, evt gjorde det ukommenterbart. Bare metaprat jo..

    Nei jeg får vel skrive en ny blåggfaen da. (:

  4. "metatåkeprat" er et bra ord som du kom på her nylig i intermirken-chatten. Må si det: metatåkeprat. Det tror jeg skal bli min nye sjanger. Meta,tåke,prat. mmm. Stor fremtid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.