Gulost

Makan til usj for penga har jeg ikke opplevd før når det gjelder gulost. In fact går den for å være \»hvitost\», but I beg to differ.

Det er naturligvis snakk om First Price gulosten, eller den hvite da. Sur og jævli. Ikke engang som smørbrød funker den.

Blir vel en First for det også da, nemlig retur av _pålegg_. (Moralen: studentlivet er trauste greier, men skal du ha gulost, ikke la deg lure av lav pris, her er det bare kvalitet som teller)

7 kommentarer til «Gulost»

  1. Det kunne jeg da vitterlig ha fortalt deg på forhånd.. Det er jo bare en hvitost (gulost er sånn tulle-navn noen sørafor har funnet på) og det er Norvegia.
    Tar meg friheten til å lime inn et lite utklipp fra tine.no

    "Norvegia er folkets favoritt og Norges mest solgte ost. Osten er godt egnet for skiving og kan brukes til mer enn pålegg. Vanlig Norvegia har gode smelteegenskaper og passer godt både i varme og kalde retter, som f.eks. salater, sauser, pizza og ikke minst til ostesmørebrød. I tillegg til ulike bitstørrelser fås osten også som skivet og revet i forskjellige pakninger tilpasset både de som bor alene og i familiehusstander."

    God helg! 🙂

  2. men men men, er det faktisk hvitost eller er det osteaktig greie med hvit farge… litt slik som pizzaosten deres er. Legg merke til at den kun heter "Pizzastrø" og ikke nevner ost et eneste sted, ettersom den har for lite myse (eller noe) for å kunne ramle innen for det EU-tolererer som ost (og det er ganske meget, med tanke på hva frenchy produserer og kommer unna med)

  3. Ja, lurte litt på det der, om det var ikke-ost. Men det er altså løpe i den, slik som all annen ost (og ikke pizzastrø)

    Fontstørrelsen er fin (:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.