Moderering

En søt liten funksjonalitet. Krysse ut. Ta vekk.

Jeg kunne tenkt meg akkurat noe slikt. Til nyheter for eksempel. Ok, nå har jeg hørt nok om Orderud-folka *klikk* og vips hadde de vært borte for alltid (eller iallefall til noe substansielt nytt hadde dukket opp). Det hadde vært deilig det. Terra Securities? Eh, hørt det før *klikk*. Anything realityserie, \»skal vi danse\», Idol? *klikk klikk klikk* aaah, så godt det hadde vært.

For ikke å snakke om reklamer man har har sett før. Sinnsvakt godt det hadde vært å bli kvitt de der ubeskrivelig slitsomme stemmene de bruker i noen av disse reklamene. La oss se, Expert juletilbudshit? *klikk* Bind-reklame? *klikk* ICA-sekvens nummer ørten *klikk*…

Naturligvis måtte jo noe annet komme i stedet, i tilfellet nyheter hadde det jo bare vært glitrende, reklame litt mindre kanskje, men bedre enn å se på samme reklamefaen igjen.

Ooh, slem idé… enn å dra det litt lenger: folk?

15 kommentarer til «Moderering»

  1. CBS og Ampex ringte og tipset meg om at dette er noe de fant på i hhv. 1965 og 1967 med teknologien "instant freeze-frame and rewind".

    Moderne teknologi bidrar i dag til at det du her etterspør faktisk vil være gjennomførbart med litt mer metadata inn i bildet. La oss si at du ønsker å lage en liste over "ikke vis meg"-programmer. Disse er i en database, gjerne i XML som din flotte PVR så leser mot og dermed lar være å sende denne type programmer/sekvenser din vei. Jeg ser for meg at dette gjerne er noe man kan abonnere på hos sin Multimedia-leverandør (Merk: det heter ikke lenger Kabel-TV).

    Om kun kort tid kan man altså komponere sin egen meny med reklame, programmer og kanaler blir en saga blott slik vi kjenner de. Kanaler blir litt slik som NorgesGruppen er for Meny, Ultra og Kiwi – Eierselskapet som leverer en lik mengde og type varer som så de ulike butikkene syntetiserer slik det passer de og viser deg varene i butikkhyller som har ulik innpakning.

    Samtidig som disse endringene skjer vil bruken av returdata bli kritisk viktig for mediaselskapene – Hvilke av våre produkter liker kundene. SkyBSB i Storbritannia har allerede sin "red button"-funksjonalitet for å la digitalkunder være med på å forme kanalen.

    Fremtiden.. den er fantastisk.

  2. Ja nå gjenstår det bare at den kommer til mannen foran tv’n(i motsetning til han i gata(ikke lurt å være der har jeg erfart, derfor jeg sitter her))

  3. Og nå, hurra, har jeg tatt meg selv litt på ordet og lanserer herved metamoderering: Grønne pluss og røde minus. Lek og vær glad (;

  4. Er det lov å moderere et innlegg ned når man synes det er for lenge siden sist innlegg? Sånn for syns skyld?

  5. Du kan jo prøve..

    Og mens du er på saken, skriv noe selv da vel…

  6. tja dra det litt lengre… akkurat det og har blitt gjort. Av en liten sint mann ved navn Adolf.

  7. forøvrig skinner hjemmesnekringa di igjennom inne i denne popupen hvor du har glemt stripslashes().

    Hvor er kvaliteten i programvaren din?

  8. ettersom dette også har utviklet seg til en sånn vi plager hjemmesnekra mjukvaretråd, så tipser jeg også om at å fjerne linkene ikke er nok til å holde ting unna prying eyes. Det burde jo du av alle vite 😉

  9. Hvis du tenker på de linkene til høyre her, så er det i skjønneste orden. Du kan jo feks prøve noe ordentlig gammelt (;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.