Firmafest

Bach Utvikling og Programmering(BachUP) hadde firmafest i går. Alle ansatte var invitert, og neimen dukket de ikke opp også. Etter en utsøkt middag med taler og lykkønskninger for det nye året, bar det til fest, outsourcet til Tempe Towers Events. De hyggelige herrene der hadde tilfeldigvis allerede en fest i anledning en ny stor kunde, og kunne med letthet romme nyttårsfesten til Bach Utvikling og Programmering.

Det så ut til å bli en god firmafest, hvor sekretæren sjenket adm dir, og regnskap og innkjøp-avdelingen etter hvert fant tonen. Sistnevnte nyvinning førte utilbørlig til uanstendig bruk av firmaets midler lengre ut på kvelden. Personalsjefen har etter sigende vært nødt til å ta tak i begge i etterkant. Sekretæren og adm dir dro hvert til sitt, takk og pris.

En stor takk rettes til Tellefsen Persontransport som på mistenkelig vis klarte å forflytte hele firmaet med en eneste femseters bil. Attpåtil ble det underveis servert nattmat, uten uhell denne gang. BachUP er kollektivt overrasket.

(U.net kommer neppe tilbake med mer.)

3 kommentarer til «Firmafest»

  1. For å sitere en DVD de fleste bør ha kontroll på sitater fra..

    "It’s been delivered, it’s been delivered!"
    — Peter Jackson, LOTR FOTR Extended ed. extra DVD #1

  2. Jeg stemmer grundig for at denne FÆSTEN blir omtalt av U.net når BachUP har gjennomført sin protokollføring av drukning av et stykk eksemplar av den nå for-lengst leverte ubgave.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.