Bach in da hood

Back in da Trondheim har jeg utsatt utlegginga av de bildene fra resten av SC-affæren ei ukes tid, besøk og julebord med uninøtt har forlenget fristen. Bildene er underveis, og kommer litt etter litt i galleriet, fra resten av dagene i Austin, og min snarvisitt i Chicago. På sistnevnte shotgun søndagstur besøkte jeg bl.a. verdens tredje høyeste bygg, Sears Tower, og tok dertil antall bilder. Mindre bilder ble det av overgangsregjeringsbygget(puh!) til Mr President-Elect Barack Obama, som jeg slumpa over i Chicago. Artig å prate med Chicago-politi for å finne ut hva detta var for noe, hyggelige folk med kul aksent og mye elementer fra stereotypen. Klarte tilogmed å få et par av dem til å anbefale et sted å ete once and for all i Chicago (som ble en liten lokal pizza-resturant, var kjempegodt).

Fra konferansen var slutt på fredag til hjemreisen startet fra Austin søndag morgen hadde jeg tenkt å shoppe litt elektronikk og oppdatere klesansamlingen litt, sistnevnte består jo som kjent av meget t-skjorter fra Thinkgeek. Til min fortvilelse var dollaren nok en gang på ugunstig nivå, og elektronikken varierte virkelig i pris, men bare oppover ): Billigsalgsseksjonen på Abercrombie & Fitch fikk dog føle det, og det gjorde ikkeno (:

Resten av konferansen kan det sies mangt om, var veldig interessant med framtidsvisjoner av både den ville og mer rasjonelle sorten(hhv exa, yotta & zetta-scale computing og cloud computing), men forholdsvis utflytende (: AMD-fest ble det au på meg, disse NTNU-studentene er ikke så tafatte likevel (:

PS. dere får unnskylde den cheesye tittelen, jeg kom ikke på noe bedre.

8 kommentarer til «Bach in da hood»

 1. Så det står noe i mellom de siste linjene der, ble du drukket under bordet av studenter eller er det noe annet en burde vite?

 2. Ikke verre enn at de skaffa meg billett etter at det var tomt på AMD-standen. Drikki under bordet vil jeg ei tro, flere av dem som gikk lenge før meg, for å si det slik.

 3. Your order for Penguin Caffeinated Combination Packs: Penguin Combo 18-Pack has been dispatched.. 🙂

 4. Han der akai som du så fr3skt omtaler har ved flere anledninger innsett at det å lage en aggregert sak i form av post-i-kommentar hos Bach&Utvikling har vist seg å være svært så effektivt.

  I serien flotte post-i-kommentar bringer man derfor dagens innstikk: Et hjertesukk fra dypet av det stedet der den som laget relasjons-systemet i vmdk-filer for VMware måtte brenne/kose seg — :

  <bHenvendelser fra kunder er stort sett noe man er tålelig glad for å håndtere når de kommer i form av ønsker om oppgraderinger og dertil i egnet rent tekstformat som epost med målbart teknisk kompetansenivå. Vel, så også denne gangen. Derfor ble henvendelsen i går ettermiddag, først på telefon, senere på epost vel mottatt når kunden ønsket å oppgradere sin epost-tjeneste. Som sagt så gjort. Med et ungdommelig mot skred jeg til verket og gjorde de nødvendige forberedelser (de teknisk erfarne lesere av denne plakat vil kanskje huske at man her snakker om VMware all den tid vmdk er filformatet som brukes i nevnte virtualiseringsløsning). Vel fremme ved første mål om komplett sikkerhetskopi i form av et bilde av systemet og 30 minutter ventetid på SCP med ekstern filkopi av disse senere.. var man klar for oppgradering av programvare.. trodde man.
  VMware kan nemlig oppgraderes den også, og det måtte jo være lurt med det samme man byttet kjerne og annet moro. Neppe. Omstart etter oppgraderinger og annet moro førte til at den virtuelle maskinen nektet å starte og epostløsningen så veldig død ut.
  ..for å gjøre en veldig lang historie kort: Etter fem timer med grus, hyling, kakking av hode i bordet og ymse regndanser på gulvet ved siden av arbeidsplassen kom man da ned på jorden og fikk oppgradert.

  Neste gang en kunde ringer og spør om jeg ‘bare kan ta noe før jeg går hjem’.. da skal jeg kreve en uke fri som kompensasjon.

  En stor takk rettes forøvrig til de flinke karene som har skrevet denne og sidene den linker til:
  http://driveactivated.com/blog/archive/2007/11/06/recovering-vmware-snapshot-after-parent-changed.aspx

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.