Nintendo-bråk

Takk til Jochen for å ha gitt meg en 8bits Nintendo. Den skapte imidlertid med en gang bråk, i form av støy, som var nok til å få igang naboen min nok til at han tok det opp på en minidisc, kom over og banket bestemt på døra og ba meg lytte til bråket han opplevde. Påfølgende kom en tårevåt historie om hvor bråkete det har vært for ham de siste månedene, han la seg faktisk med hørselvern(!) hver kveld i følge historien. Jeg sa som svar at det var synd at han ikke hadde kommet over og sagt i fra før, siden dette har plaget ham så, og poengterte at jeg justerte meg etter naboen på andre siden, som jeg treffer litt oftere. Da skulle jeg visstnok ikke tenke på det, var ikke et problem med det som hadde vært, jeg skulle bare være klar over det fra nå av. Jaokei, det er greit nok, tenker jeg, og så kommer herlige historien fra helvete om at det «normalt sett har ordnet seg fint etter spilling av klassisk om morgenen klokka halv seks», da han pleier stå opp, nemlig. Så det så.

32 kommentarer til «Nintendo-bråk»

 1. jeg tror min eneste kommentar er: stakkars jævler. -Hvordan kan jeg skrive noe slikt? Jeg har selv naboer som holder det gående til kl 8 om morgenen med ting som Hans Rotmo og Elvis. Greit nok at Hounddog er en ok sang en gang i blant, men å høre elgitar-kompet til den sangen 34521452135 ganger i måneden for så å lytte til 40 min med "ey-la-oss-skippe-sang" er j*vlig iriterende. Thar she blows! aye. It’s me, out.

 2. Det skal sies, imidlertid, det ble typisk tomt for batteri på denne spilleren hans, så han fikk aldri vist meg noe i det hele tatt ((: Moro læll (:

 3. Annen klassisk ting for Berg er jo at jeg i dag, igjen, kunne se at noen hadde stælt øllen min som lå så pent laina i kjøleskapet. /:

 4. vel, naa lurer vi paa hva for plass du bor paa.
  hvem i all verden er det som er saa smaalige at de staeler oel? nei, takke meg til grøfta ved byaasvegen!!

 5. Nå bor ikke du i grøfta på Byåsveien(desverre), men man må leve litt tøft hvis man skal lære seg visse saker og ting vet du *flire*

 6. hadde du vært skikkelig BastardNeighbourFromHell så hadde du vel bedt ham å ryke og reise og heller kjøpe et ekstra sett ørepropper.

 7. hoho, da hadde jeg vel fått et fint lite brev med stempel fra SiT tenker jeg. Virker ut som fyren har grodd inn på berg…

 8. Åjadda, står i regla, om sånne tvister og greier, hvis man ikke blir enige osv osv

 9. Det kan se ut som om det er litt furting på gang her? Det liker vi ikke?! Og vi vet hvor du kommer fra :p

 10. hva i all verden mener du med at jeg "(dessverre) ikke bor i grøfta i byåsvegen" ?
  slikt trenger forklaring.

 11. Jeg skylder herved på psykologer, nazister og fjertefølge.

  Så var det sagt, grøfta neste!

 12. Har blog’en din fått sitt eget hustroll?
  (jeg sikter da til denne karen fra grøfta)

 13. bedre å være fra grøfta enn fra kløfta!
  det er nok ^2 enig i, tror jeg nok.

 14. Hvor sammenhengen (ikke ulikt tidligere) er fullstendig fraværende… Håpløs gjeng blog-troll dette ja, rett det, kokomannen (hvorpå jeg innser at jeg er del av en komiserie, del 87, på min hjemmeside)

 15. denne bloggen din begynner å bli bra den…

  for å svare buksemannen¹ så er det bedre å både titte på kløfta og tilbringe tid i den ennå titte evnt. tilbringe tid i grøfta…
  That ain’t the same fucking ballpark, it’s not even the same game!

 16. Jeg vet nå ikke helt jeg da andypandy. Grøft og Kløft er nokså nært beslektet. Dersom en kvinne har gjort en "Loli" (aka den italienske bimboen som døde av silikonforgiftning etter å ha dyttet 27kg silikon i puppene) så vil jeg heller kalle det GRØFT enn kløft 😛

 17. akai da, hun har sikkert fortsatt kløft i de nedre regioner også, om hun da ikke har trøkt 27kg silikon inn der også..

  Og andres; hvor finner jeg denne komiserien?

 18. Her er det mer om henne… Lolo Ferrari.

  Joa du har et poeng, grøft er ikke mye fint… litt kløft derimot er som Denis Leary sier, mollifiying

 19. tenkte mer på kløfta ved jessheim jeg.
  det er så absolutt ikke plassen å være fra.

 20. jessheim er jo norges navle… intet annet sted har fostret så mange vimenn-jenter som jessheim?

 21. vel, vimenn-piker er ikke akkurat toppen av næringskjeden heller da…

 22. ingen har vel påstått at toppen av næringskjeden er et kriterium for velvære…

  uansett tilbake til 8bits nintendo… har du duckhunt og zapper?

 23. Heh, var jaggu på tide var det ikke? Nei, duckhunt har jeg jaggu ikke, og ikke zapper heller.. Men tre kontrollere og slik utvidelsesting slik at alle tre kan spille, det har jeg. Og Super Mario 1 og 2 samt no andre småspel

 24. ingen supre flerspillerspill som supersoccer og sånt?

  Supersoccer er vel egentlig det som eier best av alle N8 spillene, tett fulgt av duckhunt og am-pro.

  Ellers må du begynne å skrive oftere i bloggen din, så slipper vi så utrolig lange og off-topic tråder i kommentarene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.