underlig.net v7.1

Såh, nå må du logge inn for å skrive kommentar i denne weblogen, that is, hvis du ønsker å bruke nick/navn. Login’en finner du enten øverst til høyre, eller på forsiden, der du ser nøkkelen. Videre må du huske å skrive det navnet du bruker i weblogen som login-navn, hvis du akter fortsette på samme ranking i top5 (:

Have fun (: (det kommer sikkert mer funksjonalitet etter hvert som jeg kommer på noe lurt)

21 kommentarer til «underlig.net v7.1»

  1. Jeg oppdaga forøvrig at sida ikke funker med explorer lenger, og det forandrer seg ikke nok…

  2. ja, riktig, IE er ikke løsningen på verdens syv problemer, eller hva det heter, uansett da landmark ;P

  3. ..the land of the freeeeeeeee, nei søren, hva er det jeg gjør? Hvordan står det til på Berg? Har man stått opp? Det regner nede i sentrum, det regner masse!

  4. Jeg var faktisk akkurat klar til å tasse ut døra, da det plutselig sluttet å regne, og jeg kunne sykle i stedet for å ta buss eller kjøre bil. Jeg mangler, i henhold til lista mi, regntøy ennå, nemlig…

  5. Regntøy er bra. Jeg for min del har ødelagt regnponchoen min som jeg kjøpte i Terra Mitica i Spania i 2001, så buhu, jeg må nok kjøpe ny :p I mellomtiden prøver jeg å overleve så godt jeg kan med paraply og gensere med hette, treningsbukser som later som de er vanntette og enkelte skrudde forsøk på å gå i bare t-skjorte (noe som igjen fører til følgefeilen forkjølelse, som man helst ikke vil ha mer av nå). Aye. I kveld, mine damer og herrer, er det the Ralph Meyerz and the Jack Herren band i Storsalen. hirr. Dans dans dans!

  6. Neida, jeg fikk enn fin MySQL-feilmelding fra PHP. Ser dog ut til at det meste untatt passord gikk i orden.
    – Kokomannen

  7. HUM! Kan umiddelbart se ut som om noe funky shit har skjedd… Har ikke -aning- om hva i pokker som har skjedd… in fact skjønner jeg ikke min egen php akkurat nå… (Dvs, jeg skjønner ikke hvorfor det funker nå heller)

  8. Sånn really kan det jo hende jeg brakk login’en når jeg reparerte signup’en… (it all comes back to me now (blant annet opprydning i db endret feltene i tabellen, noe bare login bruker)

  9. Er det egentlig noen som skjønner sin egen PHP? Jaja, får vel være anonym pyse til evig tid da 😉
    Kan jeg forresten få refund noe sted? Kunne gjerne tenkt meg å ha tilbake de få bytes jeg kasta bort av kvoten min på dette.
    – Kokomannen

  10. ellers er siste kommentarfeltet ganske ubrukelig uten at det vises hvilken story den er kobla til.

    Pluss at det burde også stå siste tidspunkt på hver story slik at man kan se om en eller annen har klart å poste to gang f.eks.

  11. Masse statistikk (: Enig i at den er relativt ubrukelig uten tittel, men jeg antar at den er enda litt mer ubrukelig -med- tittel, da det godt kan være kommentarer under flere titler, og man dermed blir lurt til å tro at det kun er under den nevnte tittelen det har skjedd noe…

  12. du har iallefall mulighet til å finne hvor den er, det har du ikke slik "funksjonaliteten" (om en skal kalle det funkasjonalitet, ettersom det ikke fungerer skikkelig) er i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.