Gransking

Det går for seg i beslutningsaristokratiet for tiden, og var straks den ene inhabilitetskrisen var avverget var pressen der på ny og fant en annen.

Klart, siden nå sittende regjering skulle gå en divisjon opp i flausene sine og ta steget fullt ut, så er det vel greit å gjøre det ordentlig. Men Norge er enkelt og greit for smått et land til å få slike prosesser til å foregå komplett uten koblinger hit og dit. Misforstå meg rett, jeg tar ikke politikere eller annet folk i forsvar med tanke på potensiell korrupsjon… just sayin’ som frekventerere av denne sait pleier å si.

4 kommentarer til «Gransking»

  1. I det siste tilfellet fant de vel ingen inhabilitetskrise, de gikk bare tom for noe å skrive om og fant en løs kobling. Akkurat her har de jo bare gjort jobben sin, og det er ikke deres feil dette landet er gjennomsyret av kamerater fra parti’.

    Just sayin’. ;p

  2. Hurra meg rundt, nå ble plutselig politisk affiliasjon über vesentlig. Trodde det var straffbart å diskriminere på sånt grunnlag. Dessuten er det vel hemli’ valg her på berget, jeg har alltid mistenkt han der Jens for å stemme FrP i skjul…

    Forøvrig så er det sånn at frimureri og hva man stemmer på har blitt sidestilt her. Fordi han kammrat’n fra parti’ er i knipa så kaster vi alle prinsippa ut vinduet og stemmer for å frikjenne han.

    Man må jo huske at det finnes store og små sannheter. En må tråkke på et par små for å oppnå den store…

    Just sayin’

  3. Rune Bjerke, konserndirektør i DnB Nor har i dag fått følgende klapp på skulderen fra styret i banken: «Styret i DnB Nor har full tillit til Rune Bjerke».
    Som jeg skrev på IRC tidligere i dag: Jeg gir mannen ~1 uke til i sjefsstolen. Dersom så ikke skjer er det utelukkende på grunn av de gode bånd han har til div. AP-topper 🙂

  4. Tja… 3 dager igjen nå Akai.
    Argumentet ditt lukter litt snodig, for å parafrasere deg, så gir jeg deg ~1 uke til på IRC. Dersom så ikke skjer, er det utelukkende på grunn av de gode bånd til al-qaeda.

    See what I did there? (sånn utover å slenge inn et gratis komma).

    Jeg antar at du er på vei til Guantanamo sånn primo november…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.